🍓 Az eperszezonban el sem tudok képzelni ennél egyszerűbb és gyorsabb finomságot, mint ez az epres túrókrém. Tíz perc elkészíteni és már élvezhetjük is a csodás desszertet.
Epres túrókrém
Hozzávalók: (1 kehelyhez)
30 g darált zabkeksz
250 g túró
2 evőkanál görög joghurt
édesítő ízlés szerint
100-120 g eper
Elkészítés:
A darált zabkekszet a kehely aljába tesszük.
A túrót, a görög joghurtot és az édesítőt botmixer segítségével összedolgozzuk. A túrókrém háromnegyedét ráhalmozzuk a kehelyben lévő morzsára. Az epret megmossuk, felszeleteljük, majd a túrókrémre teszünk, végül rákanalazzuk a maradék túrókrémet. A desszert tetejét eperrel díszítjük.
Nagyon finom desszertet készítettél evvel a csodás gyümölccsel 🍓
VálaszTörlésKöszönöm! 🍓
Törlés