A crumble egyszerű morzsasüti. Ennek a remek édességnek a lényege, hogy alul sok gyümölcs van, a teteje pedig ropogós, morzsolt tészta. Már korábban készítettem több változatot, ez egy epres variáció. Gyorsan összeállítható és nagyon finom! Langyosan a legjobb szerintem!
Kókuszos-epres crumble
Hozzávalók:
180 g eper
1 evőkanál vaníliás pudingpor
2 evőkanál kókuszreszelék
2 evőkanál zabpehely
1 evőkanál eririt
1 evőkanál vaj
Elkészítés:
Az epret hőálló tálba tesszük és összeforgatjuk a vaníliás pudingporral. A kókuszreszeléket, a zabpelyhet és az eritritet összekeverjük, majd összemorzsoljuk a vajjal. A gyümölcsre rászórjuk a morzsát és előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
Nagyon jól néz ki4 Ilyen príma gyümölccsel csakis finom lehetett 😊
VálaszTörlésKöszönöm, Katalin! 😊
TörlésNagyon finom lehet, most megkívámtam.😊 Nem tudom miért nem készítek ilyen morzsasütit, hisz kevés hozzávalóból milyen finomat lehetne sütni. Főleg most, hogy sokféle gyümölcs kapható. Mindenképpen kell változtatni ezen😉
VálaszTörlésMindenképpen készíts morzsasütit, isteni finomság. Nem fogod megbánni. :)
VálaszTörlés