Valószínűleg észrevettétek, hogy az elmúlt pár hónapban kicsit csendes voltam. Igazából se kedvem se időm nem volt a blogíráshoz, a sütéshez. Nem ígérem, hogy aktív leszek, de most hoztam egy finomságot. Ha ősz, akkor almás pite! A recept, itt található. A klasszikus finomság elkészítésében annyi a változtatás, hogy a fehér liszt 60%-át teljes kiőrlésű lisztre cseréltem, a tetejére porcukor helyett darált eritritet szórtam. Vigyázat, az evését nem lehet abbahagyni egy szeletnél! :)
Nagyon guszta, finom lehetett ezzel a vastag töltelékkel!
VálaszTörlésKöszönöm, kedves Éva! Valóban finom volt. :)
TörlésÜdv, a sütid nagyon finom! Ezzel sokan így vagyunk, idő- és kedv hiány.
VálaszTörlésKöszönöm, Vicuska! :)
TörlésFinomak lehetnek, az almás sütik mindig nyerők. Már hiányoltalak, örülök, hogy újra itt vagy 😊.
VálaszTörlésKöszönöm, kedves Katalin! :)
TörlésJó, hogy újra itt vagy, ráadásul egy igazi klasszikus finomsággal! :-)
VálaszTörlésKöszönöm a kedves szavakat! :)
TörlésÉn is hasonló cipőben járok. Bár a sütési kedv megvan, a lefotózás, lejegyzés elmarad. Jól néz ki az almás pitéd! Én is azt hoztam- bár kevésbé egészségeset. :)
VálaszTörlésKöszönöm! Sokat dolgozom, így nem jut idő sütni. Mindenképpen megnézem az almás pitédet. :)
VálaszTörlésJól néz ki. Tk tönköly lisztet használtál vagy sima tk búzát?
VálaszTörlés