Áfonyás joghurtos pohárdesszert
Hozzávalók:
néhány piskótakocka (vagy babapiskóta)
200 g görög joghurt
édesítő ízlés szerint
10 dkg áfonya + néhány szem díszítésnek
Elkészítés:
A görög joghurtot kikavarjuk az édesítőszerrel. Az áfonyát botmixer segítségével pürésítjük, majd alacsony gázlángra tesszük és felfőzzük, közben kavargatjuk.
A pohár aljára görög joghurtot teszünk, majd rákanalazzuk az áfonyaszószt. Ezután rászórjuk a piskótakockákat, végül görög joghurttal zárjuk a rétegzést. A tetejét áfonyával díszítjük. Jól behűtjük.
Csere egy eper shakre? ;-)))
VálaszTörlésSzuper lenne! :)
TörlésDe jól esne most egy pohárkával belőle :-)
VálaszTörlés:)
Törlés