Süss Vanilinnel!
2016. október 30., vasárnap

Sütötökös pohárkrém

›
Imádom az őszt, ilyenkor szeretek gyönyörködni a színpompás természetben. Annyira szépek ilyenkor az őszi levelek. Sárga, barna, ok...
4 megjegyzés:
2016. október 24., hétfő

Zabpehelylisztes túrós stangli lenmaggal

›
Tudjátok van az a túrós sajtos rúd, aminek receptjébe ugyanannyi túró, vaj és liszt van. Én már többször sütöttem ezt a borkorcsolya, nagyo...
2016. október 19., szerda

Reszelt almás

›
Almaszezon van, és mi nagyon sok almát fogyasztunk. Sokszor készül belőle süti is. Most egy habos-almás finomságot mutatok. Omlós tésztarét...
1 megjegyzés:
2016. október 15., szombat

Sárgarépás-diós keksz

›
Karácsonyt idéző sárgarépás kekszet hoztam. Egy bögre tej mellé majszolva kiváló reggeli vagy vacsora lehet. :) A recept Lajos Mari-Hemző K...
7 megjegyzés:
2016. október 12., szerda

Banános chia puding

›
Aki egy kicsit is követi az egészségtudatos trendeket, az biztosan találkozott már a chia pudinggal, hiszen nagyon népszerű az utóbbi i...
2 megjegyzés:
2016. október 9., vasárnap

Almás-zabpelyhes crumble

›
A crumble, azaz morzsasüti, az angol konyha gyöngyszeme; alul sült gyümölcsréteg a tetején ropogós tésztatakaróval. Ami gyümölcsös az nekem...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Aki süt:

Saját fotó
Vanilin
Élni, szeretni, sütni. Számomra a sütés kreatív önkifejezés. Sütni jó, sütit enni még jobb!
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.